Tryg bedriftsidrettslag

Å være medlem i bedriftsidrettslaget er et tilbud til alle ansatte i Tryg. Å være medlem koster kr. 450 pr. halvår. Dette gir deg tilgang til alle våre aktiviteter. Noen tilbud, slik som golf og buldring har egenandeler. Det samme gjelder dersom du er med i konkurranser eller turneringer slik som Bergen City Marathon eller sykkelrittet Bergen-Voss. 

Aktivitetene som tilbys er hovedsaklig et tilbud til de som jobber i Fyllingsdalen. Bedriftsidrettslaget er organisert under Hordaland Bedriftsidrettskrets. Vi håper nettsiden kan bidra til at du blir bedre kjent med de ulike  aktivitetene vi tilbyr. Er du usikker på om medlemskap eller en aktivitet er noe for deg, er det mulig å teste dette ut før du blir medlem. 

Vi ønsker å være inkluderende, og at du skal ha det kjekt sammen med kollegaer. Formen får komme etterhvert som du trener! 

De fleste aktivitetene organiseres via SPOND. Tilgangskode i SPOND er HOPMP.  Dette er en app, der du lett får oversikt over hvilke aktiviteter som finnes og hvem som er påmeldt til enhver tid. Du melder deg selv på når du har lyst og det passer. Det er fritt frem ift hvor mange ganger du ønsker å benytte de ulike tilbudene. 

Det er ingen betingelse at du er ekspert, eller dreven i idretten. Dette skal være et lavterskel  tilbud til alle.

Hvordan blir jeg medlem?

Du blir medlem ved å gå inn via hovedmenyen (Tryg logo) og trykke på "Bli medlem". Her kan du også melde deg ut av idrettslaget.

Kontingent kr.450 kreves inn to ganger årlig (februar og august)  ved at du mottar en faktura. Faktura sendes til e-post som er oppgitt i din profil. Du kan selv endre eller oppdatere informasjon i din profil.