Årets sprekeste gavekort

Postet av Vestland Bedriftsidrettskrets den 25. Nov 2020

Er du usikker på hva du skal kjøpe i julegave i år? Hva med et sprekt gavekort på innføringskurs i klatring, med mulighet for ta brattkort? Klatring er en gøy aktivitet proppfull av mestringsopplevelse!

Eller hva med et gavekort på deltakelse på vår populære og heldigitale turkonkurranse Ti på Topp Bergen 2021? Ingen smittefare, trygg turgåing sammen med andre, men hver for oss. Høres begge deler bra ut? Kjøp et kombogavekort da vel! Tur og klatring er aktiviteter som går hånd i hånd. Mange fine opplevelser venter!

Bestill gavekort her
Springkarusellen 2021 er kontrollmålt!

Postet av Vestland Bedriftsidrettskrets den 16. Nov 2020

Vi er godt i gang med planleggingen av Springkarusellen 2021 og forrige uke var Kondis på besøk for å kontrollmåle neste års løype. Løypen er 5 km. Vi håper å kunne åpne opp påmeldingen til neste års karusell i løpet av starten av desember. Mer informasjon vil bli lagt ut på våre hjemmesider.

Til stede på kontrollmålingen var Ivar Andreas Sande fra Kondis, Tom Roger Johasnen fra IL Gneist som også er tidtaker samt Christian Jensen fra Vestland Bedriftsidrettskrets. Slik det ser ut nå vil første løp i 2021 bli 09. mars. 

Vi gleder oss!


Vi kjører igang Ti på Topp Vinter

Postet av Vestland Bedriftsidrettskrets den 16. Nov 2020

"Ti på Topp Vinter -se lyst på livet" er en lavterskel turkonkurranse i Bergen som vi ønsker at skal bidra til å styrke samholdet, og å motivere hverandre til å bruke natur og bevegelse til å styrke vår egen helse.

I tillegg til å motivere bergenserne til å komme seg ut på tur ved å presentere turmål som er lette å besøke og krever ingen planlegging, vil vi i denne konkurransen ha fokus på viktigheten av å oppsøke det lille vi får av dagslys her i nord om vinteren. Med denne konkurransen vil vi forsøke å forebygge et svært vanlig problem som mange opplever her i norden, nemlig vinterdepresjon. Det er en tilstand som kan oppstå når man får for lite dagslys og beveger seg for lite. Turmålene våre skal være enkle å besøke, enten i dagslys, eller med hodelykt i mørket.

Hovedmålet vil være å komme seg ut og besøke turmålene. Dette skal være mulig å gjennomføre for de fleste. Terskelen for å komme seg ut skal være lav, og det får vi til gjennom å ha både beskrivelse av tilkomst (inkl. parkeringsmuligheter), beskrivelse av turløype, gps-spor og bilde av turmålet. Her får man all infomasjon man trenger, og det eneste man må gjøre er kle seg etter været, ta med mobilen og komme seg ut på tur. Går du i mørket og skal besøke et turmål uten lysløype så ta med hodelykt.

Klikk deg inn på Ti på Topp Vinter sin hjemmeside for mer informasjon om turmålene og påmelding.

Påmeldingen åpner tirsdag 17. november 2020.

Lurer du på noe, ta kontakt med Trudi Aaltvedt i Bedriftsidretten Vestland på telefon: 95247429 eller e-post vestland@bedriftsidretten.no